30% avslag

på AEG hvitevarer

 

Lanseringskampanje med 30 % avslag på hvitevarer fra AEG katalogen.

 

I tillegg kan du få opptil 6 000 kr Cashback
ved kjøp av flere AEG hvitevarer.

AEG Kampanje

30% avslag på AEG hvitevarer!

AEG hvitevarekatalog

Tilbudet gjelder 30% avslag på oppgitte priser i katatalogen.

Alle priser er angitt i norske kroner (NOK) inklusive moms og gjelder i en begrenset periode. Med forbehold om eventuelle trykkfeil, prisendringer og utsolgte produkter. Frakt kommer i tillegg.

FÅ OPPTIL 6 000 KR TILBAKE!

Når du kjøper flere AEG hvitevarer!

Når du kjøper og registrerer flere kampanjeberettigede produkter fra AEG gjennom en av våre utvalgte kjøkkenforhandlere, får du penger tilbake! Opptil 6 000 kr avhengig av hvilke produkter du velger.

Cashback gjelder for våre produkter med kampanjepriser

Kampanjen gjelder fra uke 14 til og med uke 26 når du kjøper og registrerer flere utvalgte produkter fra AEG. Cashbacken må registreres innen 25.08.2024.

AEG Cashback kampanje

AEG HVITEVAREPAKKER

FORSLAG TIL PAKKELØSNINGER

For å gjøre kjøkkenprosjektet ditt enda enklere har AEG komponert fire forskjellige pakker bestående av en ovn, en induksjonstopp og en integrert oppvaskmaskin.

Samtlige produkter i disse pakkene er for deg som vet hvordan god mat skal smake, og som har høye krav til kjøkkenproduktene dine. Designet med intelligent teknologi og responsiv design i minste detalj.

AEG

BRA

For deg som liker lekkert design
og funksjonelle løsninger

AEG hvitevarepakke BRA

BEST

For deg som ønsker
å gi matlagingen et løft

AEG hvitevarepakke BEST

PREMIUM

For deg som ønsker
det beste profesjonelle resultatet

AEG hvitevarepakke PREMIUM

Alle priser er angitt i norske kroner (NOK) inklusive moms og gjelder i en begrenset periode. Med forbehold om eventuelle trykkfeil, prisendringer og utsolgte produkter. Frakt kommer i tillegg.

Bestill AEG hvitevarer

Velg hvitevarepakke fra nedtrekkslisten eller skriv inn varenummer fra katalogen i feltet nedenfor (Produkter). Bestillingen sendes til vårt ordremottak som kontakter deg via E-post for å bekrefte lagerstatus, leveringsadresse og betalingsmetode før bestillingen godkjennes.

Oppgitte priser gjelder ved henting fra vårt lager i Maura. Frakt kommer i tillegg. Alle priser er inkl. MVA.

Bestillingen sendes til vårt ordremottak. Når vi har bekreftet at varen er på lager, reserverer vi varen for deg og sender ordrebekreftelse via E-post til adressen du har oppgitt i bestillingen.